Susette - Sri Lanka

I'm Home!

Zo, ik ben weer terug en heb de gezellige kerstdagen al weer achter de rug!

Het was een hele mooie reis! Ik heb veel gezien, geproefd, gedaan, meegemaakt en geleerd!
Sri Lanka is echt een aanrader! Mooie natuur, genoeg te doen en vriendelijke mensen. Ik heb een geweldige 3 weken gehad!

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de leuke berichtjes. Ik vond het heel leuk om mijn dagboek met jullie te delen!

Een gelukkig en reislustig nieuw jaar allemaal!!!

Fem

Het was leuk om je verhalen te volgen!! Gelukkig ben je weer veilig thuis!!! Veel plezier dit weekend!! X Fem

Marianne

Wat heb jij een hoop meegemaakt in 3 weken tijd!
Dit is een reis om nooit meer te vergeten en je hebt hele mooie foto's gemaakt, ik kreeg een goede indruk van het land. Op naar de volgende reis, dan ga ik je beslist weer volgen.
Veel liefs van je tante XXX

lenneke

hoi, ik ga begin maart naar sri lanka. heb je nog tips of dingen die handig zijn om mee te nemen?ik ga het olifantenproject doen, werken in een weeshuis en misschien een week schildpadden project.

groetjes lenneke

Lydia

Hallo Susette, Wat heb ik genoten van al je verhalen en foto's. In één woord geweldig. Zoveel als jij hebt gezien en meegemaakt, dit zal je je hele leven niet meer vergeten. Het is een compleet boek geworden. Super!! Toch ook weer fijn dat je veilig thuis bent en met kerst en de jaarwisseling bij familie kan zijn. Ik wens je een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2012. Groet Lydia

Susette

Hoi Ieneke, leuk dat je gaat! Alvast veel plezier. Mijn tip: bereid je goed voor, dat voelt wel zo prettig als je er bent. Lees je in via de Lonely planet die je van Travel Active krijgt bijvoorbeeld. Daarin en in de info die ze sturen staan al heel veel goede tips. Heb ik niets aan toe te voegen :) Have fun!

lenneke

dank je wel :) ik heb er zin in...