Woensdag 21 December, dag 17
Om 6uur sta ik op voor de Yoga en 2 hoofdstanden lukken me! Jippie! 1 ervan is zelfs gelukt voor de camera!
Daarna krijg ik weer een heerlijke massage. Deze keer heeft de olie geen vies kleurtje maar wel een vies geurtje! Het schijnt goed voor me te zijn dus neus dicht en genieten!
Vandaag geen meditatie maar na de lunch in de stad ga ik terug naar het vrouwen opvanghuis van vorige week.
Ik deel de gekleurde haarelastieken uit die ik al kerstkado voor ze gekocht heb en we zingen kerstliedjes en doen spelletjes. Met de spelletjes haal ik een paar lolletjes uit door overduidelijk vals te spelen maar ik wordt goed terug gepakt.
Als afscheid van de leraren krijg ik een thee glas met logo uit de kast mee en van de lievelingsjuf kaarten om Sri Lanka thuis te laten zien want foto's alleen zijn niet genoeg...
En de uitnodiging van de lievelingsjuf om volgende keer bij haar te verblijven met mijn vriend! Bij het huis met het prachtige uitzicht, graag!!
Het was leuk om een paar uurtjes terug te zijn en voor kerstman te spelen. Geven is leuk! Ik ga de meiden missen maar thuis kerst vieren begint ook al te kriebelen nu het echt aftellen wordt. Nog maar 2 dagen (nu ik dit in mijn dagboek schrijf).
Oh ja! De bussen zijn in 2 groepen te verdelen, ‘prive' en door de overheid gerund. Die privé bussen staakte vandaag. Op weg naar de meiden was het erg druk in de bussen. Normaal wachten we dan op de volgende of die daarna zodat het niet zo druk is. Maar na 4 bussen voorbij te laten gaan en een dikke 30 minuten verder besluiten we toch de volgende te nemen. Want wij wisten toen nog niet van die staking. Dus... euh... sorry thuis, maar ik heb de 40 minuten durende busrit dus in de deuropening gestaan! Het ging goed en was minder propperig dan in het gangpad! Hihi! Die ervaring ook weer!