Donderdag 22 December, dag 18
Wederom vroeg wakker worden met Yoga, ontbijt en naar het Auyrveda centrum. Vandaag daar geen massage maar een Shirodha behandeling. Vandaag regent het niet meer (hoera!) dus kan het. Ze druppelen warme olie op je voorhoofd en dat is dan zeer gezond voor je. Maar, na die behandeling moet je goed voor jezelf zorgen. O.a. geen koude dingen eten of in de regen lopen, vandaar dat het dus vandaag mooi kan. Morgen ochtend is alles weer goed. Omdat het goed voor me is geloof ik er ook maar in en ondanks dat er tijd voor is ga ik niet naar het internet cafe want daar is airco.
Dus thuis lunchen met weer eens iets anders, noodles! Gretig val ik aan... is het toch best pittig! WATER! ... Oeps!
Daarna is mijn ontmoeting met een locale monnik bij de tempel om de hoek. Samen met Ashika die voor me vertaald mogen we het huis in van de monniken. 2 monnikken staan me te woord, 1 van 30 jaar en de ander 24. Op hun 12e en 11e zijn ze monnik geworden omdat ze er van kleins af aans al door gebiologeerd waren en hun ouders het (uiteindelijk) goed keurde.
Ik mag ze echt alles vragen en ze stellen ook vragen terug.
Super interessante 2 uur!
Voelde me net een joernalist met mijn kladblok vragen op schoot.
Daarna mag ik met ze op de foto. De jongste monnik wil graag Engels leren en vraagt om mijn skype adres. Ik heb zo veel nieuwe vrienden gemaakt deze reis! :P Haha
Ook dit was weer een bijzondere dag.